erkenningsnummer 2505

selecteer taal
Rijschoollesgever wordenMeer info

Rijschoollesgever worden

Door de toenemende vraag om een rijbewijs te behalen, zullen de rijscholen de komende jaren enorm veel vraag naar rijopleidingen krijgen. Om deze vraag te verwerken zijn de rijscholen volop op zoek naar gemotiveerde lesgevers om hun team te versterken.

Een job als rijschoollesgever heeft heel wat voordelen. Naast de werkzekerheid is er vaak de mogelijkheid om flexibel een uurrooster kunnen op te stellen.

Ook rijschool Dewulf is op zoek naar nieuwe rijschoollesgevers. Om het beroep van rijschoollesgever deel- of voltijds te kunnen uitoefenen moet je het “brevet van beroepsbekwaamheid” (diploma) hebben. Op 18 september organiseert rijschool Dewulf een infosessie om geïnteresseerde kandidaten te informeren over hoe je dit brevet kunt behalen. Ook de eigenschappen en inhoud van de job komt dan aan bod. De infosessie start om 18.30 uur in onze rijschool in Ternat. Eind september wordt gestart met een opleidingscursus. Wens je meer info stuur dan een mailtje naar info@rijschooldewulf.be. Weet, wie het brevet haalt heeft werkzekerheid.

Misschien tot snel.